عاقبت به خیری،جامع خیر دنیا و آخرت و نشانه و سعادتمندی انسان است. هر کس اهل سعادت باشد، اگر عملی همانند عمل اهل شقاوت نیز انجام دهد، خداوند او را خوار و ذلیل نخواهد کرد. و سر انجام عمل او را ختم به خیر می کند. از امام صادق علیه السلام نقل شده است که فرموده :چه بسا انسانی که در راه اشقیا حرکت می کند. و مردم او را شبیه و بلکه جزو گمراهان می پندارند. اما ناگهان همای سعادت دست او را می گیرد و نجات می دهد و برعکس. چه بسا سعادت شخصی شقاوتمند است و در ظاهر ،راه سعادتمندان را می پپیماید. و مردم او را از انسان های خوب می شمردند ،اما ناگهان شقاوت او را فرا می گیرد.
سخن ناشر درباره عاقبت به خیری
عمر انسان مجموع لحظات است و یکی از آن لحظات همان لحظه آخر و پایانی عمر انسان است. انسان باید تلاش کند که در ان لحظه در حالی باشد که دارای ایمان کامل و توبه مقبوله باشد. و اگر ذره ای کوتاهی و بی مبالاتی کند امکان دارد در همان لحظه شیطان ایمان را از انسان بگیرد و خدای ناکرده دلبسته به غیر از خدا باشد.
قرآن کریم در مورد مسلمان و عاقبت به خیر از دنیا اینگونه توصیه می کند :یا ایها الهاالذین امنوا اتقوا الله حق تقاته و لا تموتن الا و انتم مسلمون ؛ ای کسانی که ایمان اورده اید! ان گونه که حق تقوا و پرهیزکاری است تقوای الهی داشته باشید ،و از دنیا نروید مگر اینکه مسلمان باشید .
کتاب حاضر، به قلم شیوای حضرت ایت الله استاد احمد عابدی و سردار مکرم دکتر حاج سید یحیی رحیم صفوی اراسته شدهاست.
در این کتاب نویسندگان به بیان مفهوم عاقبت به خیری و اسباب آن و عوامل سوء عاقبت پرداختهو نمونه های تاریخی فراوانی از هر کدام ذکر کرده و مبانی معرفتی و اثار را به بحث گذارهاند.
—- کتاب خوب —-
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.